یادداشت هفته

 

 

 

آمار بازدید

 

 

 

آلبوم عکس

 

 

 

گالری

 

 

 

ویدئو ها

.....................................................

پمفلیت ها

.....................................................

آلبوم عکس

جراحی پلیکاسیون

 

 

 

جزئیات پلیکاسیون

.....................................................

رژیم غذایی بعد از عمل

.....................................................

فیلم انیمیشن پلیکاسیون

.....................................................

رضایتنامه عمل پلیکاسیون

 

درباره دکتر طالب پور

 

 

 

اطلاعات عمومی درباره ایشان

.....................................................

پیشتاز لاپاروسکوپی پیشرفته در ایران

.....................................................

ارتباط با ایشان

.....................................................

سوالات از ایشان

.....................................................

کنفرانس ها و مقالات

 

منوی عمومی

 

 

 

جراحی آندوسکوپیک

.....................................................

لاپاروسکوپی

.....................................................

اعمال جراحی

ورود

 

 

 

شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار



واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید
پیوند ها

 

 

 

Animated Horizontal Dropdown Menu (Theme 3) - Animation 2

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

نظرات

 

New Page 1

آنقدر شاد است که من همه را مدیون شما هستم

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

سوالات کاربران از دکتر محمد طالب پور

 

. . . . . . . . . .

آرشیو سوالات کاربران

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

چه اعمالی را برای لاپاروسکوپی توصیه می کنیم؟

 

 

 

 

 

چرا لاپاروسکوپی را ترجیح می دهیم؟

 

چرا پلیکاسیون را ترجیح می دهیم؟

 

 

اخبار پزشکی : کلید سلامت با رعایت بهداشت مواد غذایی             

 



انسان برای انجام کارهای خود به نیرو احتیاج دارد و این نیرو و انرژی را باید از غذای سالم و مغذی به دست آورد. اگر غذا در معرض آلودگی و فساد قرار گیرد می تواند سلامتی انسان را به خطر بیاندازد چرا که غذا حاوی مواد مغذی است و میکروب ها نیز برای رشد نیاز به مواد مغذی دارند پس غذا می تواند منشاء بیماری باشد و باید مواد غذایی، راه های آلوده شدن غذاها، روش های نگهداری از آنها و اصول مبارزه با میکروب ها و عوامل بیماری زا را بشناسیم تا بتوانیم از بیماری هایی که دراثر مصرف عذاهای آلوده ایجاد می شوند مثل انواع مسمومیت ها، بیماری های انگلی مثل کرم و کیست و... پیشگیری کنیم.

توصیه های بهداشتی در مورد نگهداری و طریقه مصرف مواد غذایی:
 
  - غذای آماده به مصرف را رو باز نگهداری نکنید.

  -  از ظروف یکبار مصرف گیاهی یا آلومینیومی برای نگهداری غذای داغ استفاده کنید.

  - جهت مصرف نوشیدنی داغ( چای، آب جوش، قهوه و شیر) از لیوان یکبار مصرف گیاهی استفاده کنید.

  - از خرید پنیر های محلی جدا خودداری نمایید .

  -  قوطی های کنسرو سالم باید فاقد هر گونه بادکردگی و زنگ زدگی باشند .

  -  قوطی های کنسرو سالم باید فاقد هر گونه فرو رفتگی و ضرب دیدگی باشند .

  - تخم مرغ را هرگز نشویید و در صورت شستن سریعا مصرف کنید .

  - تخم مرغ های شکسته و ترک خورده بیشتر در معرض آلودگی هستند بنابراین خطر بهداشتی دارند .

  - آب سالم، دست تمیز، غذای سالم ضامن سلامتی است .

  - غذاها را از دسترس حشرات . جوندگان و سایر جانداران دور نگهدارید .

  -  از خرید هر نوع مواد خوراکی از فروشندگان دوره گرد خودداری نمایید .

  -  در صورت تمایل به خوردن بستنی از بستنی دارای پروانه بهداشتی استفاده نمایید.

  - غذا را بطور کامل بپزید .

  - از مصرف مواد غذایی و نوشیدنی ها با احتمال ألودگی شدید میکروبی مثل معجون و شیر موز خودداری نمایید .

  - در هنگام خرید مواد غذایی بسته بندی شده به تاریخ تولید ، تاریخ مصرف(انقضا) و پروانه ساخت آن توجه داشته باشید .

  -  سعی کنید غذا را تازه و برای مصرف یکبار تهیه نمایید.

  -  قبل از قرار دادن گوشت، سبزی و میوه جات در یخچال آنها را شسته و ضد عفونی نمایید .

  -  از خرید و مصرف شیرینی جات و تنقلات حاوی رنگهای مصنوعی به شدت پرهیز کنید .

  - تاریخ تولید و انقضاء مصرف پروانه ساخت . پروانه بهره برداری . نشانی کارخانه سازنده باید بر مواد غذایی بسته بندی شده حک شده باشد .

  - استفاده از کیسه های پلاستیکی سیاه بازیافتی جهت بسته بندی مواد غذایی، غیر بهداشتی و ممنوع است .

  - افرادی که در محل های تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی کار میکنند موظف به استفاده از رپوش، کلاه و داشتن کارت سلامتی هستند .

  -  از مصرف مجدد روغن حرارت دیده جدا خوداری نمایید .

  -  روغن مایع را در محل خنک دور از نور و هوا نگهدارید .

  -  نمک را کم مصرف کنید اما آن هم از نوع ید دار باشد .

  -  از حرارت دادن زیاد و طولانی روغن مایع خودداری کنید .

  -  برای پیشگیری از بیماریهای روده ای حتما میوه و سبزیجات را با محلول پرکلرین ضدعفونی نمایید .

  -  یکی از راههای پیشگیری از ابتلا به کیست هیداتیک سالم سازی سبزیجات طبق دستورالعمل میباشد .

  -  سالم سازی سبزیجات شامل 4 مرحله است :1- پاکسازی از گل و لای  2- انگل زدایی با مایع ظرفشویی   3- ضدعفونی  4- شستشو با آب

  -  در هنگام سفر توصیه می شود به همراه غذا "ماست"  مصرف کنید.

  -  توصیه می شود به هنگام سفر از لیموترش و یا آبلیمو به همراه غذا استفاده نمایید.

  -  بطری های پلاستیکی آب را در فریزر برای انجماد قرار ندهید، چون این کار باعث آزادسازی سم دیوکسین از ظروف پلاستیکی می شود.

  -  در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به شمارهی 190 یا 1490 اطلاع دهید

  -  از خرید و مصرف گوشت دام هایی که به صورت غیر مجاز کشتار می شوند مانند گوشت های قطعه شده فاقد مشخصات، گوشت چرخ کرده آماده و لاشه های فاقد مهر کشتارگاه باید خودداری شود

  - غذای کنسروی مطمئن ترین غذا در طول سفر است.    

  -  کنسروها را پس از اطمینان از تاریخ مصرف آن و دارا بودن مجوز وزارت بهداشت باید به مدت 20 دقیقه قبل از مصرف بجوشانید.

  -  غذاهای پخته شده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود.

  -  باید از خوردن غذا و آشامیدنی ها در رستوران ها و مراکز عرضه مواد غذایی که موازین بهداشتی را رعایت نمی کنند و یا کارکنان آنها کارت بهداشت معتبر ندارند، خودداری کنید.

  -  موادغذایی در طول سفر باید در یخدان نگهداری شود .

  -  در صورت عدم دسترسی به یخچال و یا یخدان از مصرف مجدد غذایی که بیش از ۲ ساعت از طبخ آن می‌گذرد خودداری کنید.

  -  برای حمل گوشت، مرغ و ماهی حتما از یخدان استفاده و دقت کنید مواد غذایی خام با پخته تماس نداشته باشد.

  -  همیشه بسته غذایی خود و کودکتان را بر روی یخ قرار دهید و در صورتی که یخچال موجود است آن را به یخچال منتقل کنید.

  -  در هنگام سفر غذا باید آخرین وسیله‌ای باشد که می‌خواهید همراه ببرید و تا لحظه قبل از حرکت باید در یخچال نگهداری شود.

  -  غذاهای پخته شده را از غذاهای خام جدا کنید .

  -   برای تهیه سالاد یا خرد کردن نان و سبزیجات از چاقوها و تخته‌های جداگانه استفاه کنید.

  -   برای رفع انجماد، گوشت، مرغ و ماهی را بیرون از یخچال، ماشین و یا فضای باز بیرون یا منزل قرار ندهید.  

  -   دستها و تمام سطوح و وسایل آماده سازی غذا را با مایع ظرفشویی و آب گرم قبل و بعد از تماس با گوشت مرغ و ماهی خام بشویید.

  -   زمانی که در بیرون از منزل کباب می‌پزید، از ظروف تمیز برای کباب‌های پخته استفاده کنید و هیچوقت ظروفی را که در آنها گوشت خام قرار داشته و هنوز شسته نشده است برای کباب‌های پخته استفاده نکنید.

  -  تا حد امکان غذا را شخصا آماده کرده و از مصرف مواد غذایی در رستوران و غذاخوری‌های نامطمئن و یا خرید مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنید.

  -  از مصرف سالاد الویه به عنوان غذای مسافرتی اکیدا خودداری نمایید.

  -  در صورتی که در سفر غذاهای گوشتی همراه دارید باید قبل از مصرف آن را کاملا حرارت دهید.

  -  از مصرف سالاد به ویژه سالادهایی که در آنها کاهو به کار رفته است خودداری کنید.

  -  از مصرف غذاهای دریایی در غذاخوری‌های بین راهی خودداری کنید.

  -  شیر و فرآورده‌های آن را حتما به صورت پاستوریزه مصرف کنید.

  -  در صورتی که سالاد را شخصا درست می‌کنید حتما آن را قبلا ضدعفونی، ‌انگل زدایی و کاملا پاکیزه نمایید.   

  -  بهتر است سبزیجات به صورت پخته مصرف شوند.

  -  بهترین میوه‌هایی که برای مسافرت می‌توان همراه داشت میوه‌هایی مانند موز، سیب و پرتقال هستند که برای مصرف باید پوست آنها کنده شود.

  -  در صورت بروز هرگونه علایم تهوع، ‌استفراغ و اسهال به اولین مرکز درمانی مراجعه کنید

  -  رعایت بهداشت فردی از جمله شست‌وشوی مکرر دست‌ها با آب گرم و صابون و کوتاه نگه داشتن ناخن‌ها به حفظ سلامت کمک می‌کند.

  -  برنج بعد از پختن سریعا باید مصرف شود.

  -  گوشت، مرغ، ماهی و تخم مرغ را فقط از مراکز مجازی که زیر نظر سازمان دامپزشکی کشور هستند تهیه فرمایید.

  -  در هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ استفاده و نحوه نگهداری نوشته شده بر روی بسته آن دقت کنید.

  -  برای طبخ و مصرف غذا از ظروف تمیز استفاده کنید.

  -  از مصرف غذاهای بین راهی به خصوص در رستورانهایی که فاقد پروانه بهداشتی، کارت‌های بهداشتی تایید وزارت بهداشت هستند جدا خودداری کنند

  -  در طول سفر از مصرف سبزیجات و سالاد در رستوران‌های بین راهی پرهیز کنند. 

برگرفته از سایت وبدا

 

فرستنده مدیر وب سایت در تاريخ ۱۳۹۶/۴/۲۳ ۰:۱۰:۰۰ (262 بار خوانده شده)

 

 

ارزش: 0.00 (0 رای) - ارزش‌گذاری این خبر -

 

خبر قبلی - خبر بعدی صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه 


سایر خبرها
۱۳۹۶/۷/۳ ۰:۱۰:۰۰ - خوردن شیرینی آفت عمل چاقی
۱۳۹۶/۷/۲ ۰:۱۰:۰۰ - ساخت اولین داربست ریه دارای سیستم عروقی
۱۳۹۶/۷/۱ ۰:۱۰:۰۰ - فناوری نانو به جنگ سلول‌های سرطانی می‌آید
۱۳۹۶/۶/۳۱ ۰:۱۰:۰۰ - برای تقویت قلبتان، شربت «به» را با شربت «به لیمو» ترکیب کنید
۱۳۹۶/۶/۳۰ ۰:۱۰:۰۰ - دوربینی که داخل بدن را می‌بیند

بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم


 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

  اخبار پزشکی