یادداشت هفته

 

 

 

آمار بازدید

 

 

 

آلبوم عکس

 

 

 

گالری

 

 

 

ویدئو ها

.....................................................

پمفلیت ها

.....................................................

آلبوم عکس

جراحی پلیکاسیون

 

 

 

جزئیات پلیکاسیون

.....................................................

رژیم غذایی بعد از عمل

.....................................................

فیلم انیمیشن پلیکاسیون

.....................................................

رضایتنامه عمل پلیکاسیون

 

درباره دکتر طالب پور

 

 

 

اطلاعات عمومی درباره ایشان

.....................................................

پیشتاز لاپاروسکوپی پیشرفته در ایران

.....................................................

ارتباط با ایشان

.....................................................

سوالات از ایشان

.....................................................

کنفرانس ها و مقالات

 

منوی عمومی

 

 

 

جراحی آندوسکوپیک

.....................................................

لاپاروسکوپی

.....................................................

اعمال جراحی

ورود

 

 

 

شناسه‌ی کاربری:

رمزعبور:

ورود خودکار



واژه رمز را فراموش کرده‌اید؟

عضو شوید
پیوند ها

 

 

 

Animated Horizontal Dropdown Menu (Theme 3) - Animation 2

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

نظرات

 

New Page 1

اول اینکه لاغر شدم و دوم اینکه مادر شدم

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

سوالات کاربران از دکتر محمد طالب پور

 

. . . . . . . . . .

آرشیو سوالات کاربران

 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

چه اعمالی را برای لاپاروسکوپی توصیه می کنیم؟

 

 

 

 

 

چرا لاپاروسکوپی را ترجیح می دهیم؟

 

چرا پلیکاسیون را ترجیح می دهیم؟

 

 

اخبار پزشکی : قارچ پتانسیل ضد پیری دارد             

 



"ارگوتیونین"(Ergothioneine) و "گلوتاتیون"( glutathione) دو آنتی‌ اکسیدانی هستند که محققان معتقدند نقش مهمی در زمینه مقابله با پیری و بیماری‌های مرتبط با آن ایفا می‌کنند.
در مطالعه جدید محققان دانشگاه پنسیلوانیا، مشخص شده است که مقادیر زیادی از این دو ترکیب در قارچ‌های خوراکی وجود دارد و خبر خوب این است که این ترکیبات با قرار گرفتن در معرض حرارت تغییر ماهیت نداده و حفظ می‌شوند.
یکی از اتفاقاتی که با افزایش سن در بدن رخ می‌دهد، فعال شدن رادیکال‌های آزاد است. رادیکال‌های آزاد اتم‌های اکسیژنی هستند که الکترون جفت نشده دارند و به همین دلیل واکنش‌پذیری بالایی دارند تا بتوانند نقصی الکترونی خود را تکمیل کنند.
رادیکال‌های آزاد برای یافتن الکترون مورد نیاز خود به سلول‌ها، پروتئین‌ها و حتی DNAها آسیب می‌رسانند.
پروفسور "رابرت بیلمن"(Robert Beelman)، محقق این پروژه گفت: ارگوتیونین و گلوتاتیون موادی هستند که می‌توانند با روند فعالیت رادیکال‌های آزاد مقابله کنند و در بدن نیز وجود دارند، اما با افزایش سن میزان آنها کاهش یافته و بیماری‌هایی نظیر سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی و آلزایمر ایجاد می‌شوند.
وی افزود: بنابراین رساندن این آنتی‌اکسیدان‌ها به بدن می‌تواند در مهار این بیماری‌ها کمک قابل توجهی کند و هیچ منبعی بهتر از قارچ برای دستیابی به این مواد وجود ندارد.
"بیلمن" و تیمش بیش از 13 مدل قارچ را بررسی کردند و متوجه شدند که در تمام آنها حجم بسیار بالایی از این دو آنتی اکسیدان مشاهده می‌شود.
نکته قابل توجه این بود که در هر مدل قارچی که یکی از این ترکیبات میزان بالایی داشت، آنتی اکسیدان دیگر نیز حجم قابل توجهی داشت و محققان اعلام کرده‌اند که به صورت میانگین مصرف روزانه پنج عدد قارچ می‌تواند نقش بسزایی در جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های عصبی نظیر پارکینسون داشته باشد.
گلوتاتیون یک ترکیب پروتئینی کوچک است که از سه آمینو اسید سیستئین، اسید گلوتامیک و گلیسین ساخته شده‌است. به دلیل استفاده از سه آمینو اسید در ساختار این پروتئین به آن تری پپتید هم می‌گویند.
در این پروتئین، بین گروه آمینی آمینو اسیدسیستئین که به طور معمول به آمینو اسیدگلیسین متصل است، با گروه کربوکسیل زنجیره اسید گلوتامیک یک پیوند پپتیدی غیر معمول وجود دارد.
این ماده به طور طبیعی در کبد انسان بر اثر ترکیب این سه اسید آمینه به وجود می‌آید. گلوتاتیون یک آنتی اکسیدانت قوی است و باعث محافظت اجزای مهم سلولی در برابر واکنش با گروه‌های عاملی اکسیژن‌دار مانند رادیکال‌های آزاد و پراکسیدها می‌شود. ترکیبات سمی دارای رادیکال آزاد، معمولاً با گلوتاتیون ترکیب شده و از بدن خارج می‌شوند.
ارگوتیونین نیز ترکیبی آلی با فرمول C9H15N3O2S است که با رادیکال‌های آزاد واکنش می‌دهد و فعالیت‌های مخرب آنها را بی‌اثر می‌کند.
نتایج این تحقیق درمجله علمی Food Chemistry منتشر شده است./
منبع: ایسنا

 

فرستنده مدیر وب سایت در تاريخ ۱۳۹۶/۸/۲۸ ۰:۱۰:۰۰ (100 بار خوانده شده)

 

 

ارزش: 0.00 (0 رای) - ارزش‌گذاری این خبر -

 

خبر قبلی - خبر بعدی صفحه مناسب چاپ پیشنهاد این صفحه 


سایر خبرها
۱۳۹۷/۲/۳۱ ۰:۱۰:۰۰ - خوردن شیرینی آفت عمل چاقی
۱۳۹۷/۲/۳۰ ۳:۰۶:۴۴ - در آخرین سی تی اسکن و باریوم سوالو در فوندوس معده دیورتیکول به ابعاد 37*36 میلی متر دیده شده و همراه ریفلاکس گرید 3-4 و علایم بالینی بالاآوردن غذا و کاهش وزن. آیا توصیه به جراحی می شود؟
۱۳۹۷/۲/۳۰ ۰:۱۰:۰۰ - روند تشخیص و ابراز احساسات در نوزادان معلوم شد
۱۳۹۷/۲/۲۹ ۰:۱۰:۰۰ - ترجمه حرکات دست با استفاده از تجهیزات پوشیدنی
۱۳۹۷/۲/۲۸ ۰:۱۰:۰۰ - تهدید بالقوه مرگبار یک ویروس خوکی برای انسان ها

بی‌شک دیدگاه هر کس نشانه‌ی تفکر اوست، ما در برابر نظر دیگران مسئول نیستیم


 

............................................................................................................................................................  <<< Lgp.ir ............

 

  اخبار پزشکی