از سال 1380 که ایده ارائه روشی کم خطر در ذهن ایشان مطرح شد بتدریج با یک سری بررسی های روی مدل حیوانی و ارزیابی های مربوطه؛ روش پلیکاسیون اولیه بصورت چین دادن قدامی معده و سپس چرخش خم بزرگ معده بعد از آزاد شدن از اتصالات به دور خم کوچک ارائه شد.
نهایتا نتایج مدل های انسانی به روی بیماران داوطلب موید این نکته بود که پلیکاسیون باید هر دو طرف معده را بخصوص در ناحیه فوندوس شامل شود؛ به هیچوجه نباید مسیر طبیعی معده را به هم زد و در حفظ زاویه هیس در قسمت فوقانی معده گرفته (که مانع بروز حالت تهوع و استفراغ رفلکسی شدید می شود) تا حفظ مسیر طبیعی عبور غذا در خم کوچک (که مانع هر گونه فشار غیر طبیعی در داخل معده می شود)؛ باید مراقبت نمود.
توضیح شکل: معده را به کمک گراسپر روده به بالا می کشانیم
مدل پلیکاسیون دو طرفه معده به صورت آزاد سازی خم بزرگ معده و به داخل معده راندن آن از راه زدن بخیه های متوالی با نخ غیر قابل جذب (پرولن دو صفر) در کناره های خم کوچک معده در قدام و خلف؛ عملا جایگاه خود را در مقایسه با مدل های دیگر پلیسه ارائه شده توسط مولف؛ بخوبی حفظ کرده و تا به حال برای مدت ده سال مورد استفاده قرار گرفته است.
اصلاح وضعیت فوندوس آزاد شده بصورت فیکس کردن آن همزمان با بخیه زدن روی کل معده از جمله تغییراتی بوده است که در تکنیک جراحی پلیکاسیون داده شد تا مانع بیرون زدن فوندوس از حصار بخیه ها در طول زمان شود.
تعداد اعمالی که دکتر طالب پور در طول این دهه انجام داده است حدود 500 بیمار می باشد که آمار دقیق نتایج عمل در بیماران در مقالات متعدد و سخنرانی ها در طول زمان ارائه شده است. به طور متوسط در حال حاضر هفته ای 2 مورد عمل پلیکاسیون بر حسب اندیکاسیون های تعریف شده توسط مولف انجام می شود.
مدت بستری بیماران در بیمارستان 3 روز بوده و مدت عمل حدود 80 دقیقه می باشد.