ایده اجتناب از روش های پر هزینه و پر خطر در درمان جراحی بیماری چاقی و روی آوردن به کارهای محافظه کارانه تر برای اولین بار توسط دکتر محمد طالب پور در سال 2001 با معرفی این روش به دنیا ارائه شد.
دکتر طالب پور که دوره فلوشیپی لاپاروسکوپی پیشرفته را در مدت یک سال در دانشگاه Ninewells کشور انگلستان و زیر نظر پروفسور کوشیری در سال 2000 گذرانده بود و دوره تکمیلی آن را در مرکز IRCAD کشور فرانسه و زیر نظر پروفسور مارسکو و پروفسور لوقا طی کرده بود عملا بعد از بازگشت به ایران و فعالیت مجدد در دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به شرایط فرهنگی؛ اقتصادی و اجتماعی بیماران ایرانی به فکر ارائه این مدل جدید جراحی چاقی افتاد.
توضیح شکل: دکتر طالب پور حین پلیکاسیون معده در بیماری چاقی
ایده اجتناب از کارهای تهاجمی پر خطر حین عمل های چاقی؛ به حداقل رساندن مداخله جراحی در وضعیت فیزیولوژیکی و آناتومی بیماران و محدودیت های اجرایی مدل های فرضی عملا رسیدن به ایده نهایی مدل جدید را بسیار سخت می کرد.
تصور حذف فضای معده بدون دستکاری در آناتومی و فیزیولوژی معده منجر به این ایده شد که متراکم کردن معده و یا به نوعی تبدیل کردن شکل معده به شکل روده ها که مخاطات پر چین و با حجم محدود دارند؛ می تواند راه گشا باشد.
اجرای اولیه طرح بر روی معده گوسفند صورت گرفت و با انجام تست های مختلف بر روی مدل های مختلف حیوانی نحوه چین دادن؛ وسعت چین ها؛ فاصله چین ها و فشار ایجاد شده در داخل فضای معده و احتمال ترشح مواد از محل بخیه ها و … تمرین و بررسی شد.
حاصل مطالعات آزمایشگاهی و متنوع دکتر طالب پور بر روی فرم های مختلف چین دادن ها؛ ارائه مدل انسانی پلیکاسیون بر روی افراد داوطلب بود.
مدل انسانی پلیکاسیون طی مدل ده سال اجرا تا به حال توسط دکتر محمد طالب پور در چهار نوبت تعدیل و تکمیل شده است تا به نمونه کنونی که فرم تکمیل شده این روش در دنیا می باشد رسیده است.